HTML

Gondolkodj és élj szabadon

Friss topikok

  • A pofád befogod büdös lipsi miénk a kétharmad !!!: "Miért rossz ötlet a tüntetés?" Mert nagyon pofanverjuk a libbantakat. (2018.04.13. 01:28) Miért rossz ötlet a tüntetés?
  • randomnotexists (törölt): @a BircaHang Média szerk.: Igen, fentebb is látom, hogy mellébeszélsz és értetlenkedsz. (2016.10.21. 05:13)
  • TheSaurus: @Megmon Doember: Esetleg fel lehetne ajánlani a "bagázsnak" 1000 Md Ft-ot, ha ingatlanjaikat hátr... (2016.10.06. 08:17) Elegem van!
  • Hiszékeny: Én csak azt tudom, hogy hiába ragaszkodnék a magyar termékhez, drága. Bármilyen áruban is gondolko... (2013.08.01. 10:16) Támogasd a magyar termelőt, vegyél magyar árut! (Vagy ne?)
  • Megmon Doember: @mcs: @adamis.ivan: Persze-persze. Itt most csak elvileg elmélkedek, mert ráérek :) (2013.03.13. 17:02) Áder nem létező dilemmája

Címkék

Miért is ne imádkozhatnánk Orbán Viktorért?

2016.11.03. 05:25 Megmon Doember

  • A napokban kapta föl a sajtó azt a kezdeményezést amit egy szlovákiai plébános indított "Imalánc Orbán Viktorért" címmel.
    A magam részéről ebben semmi kivetni valót nem látok. Imádkozhatunk barátainkért, ellenségeinkért és bárki másért is. Nem ítélhetjük el azt aki akármikor akárkivel jót cselekszik. Ez Krisztus tanítása.
    Sőt igazából inkább azon bosszankodom, hogy miért nem jutott ez nekem jóval hamarabb az eszembe? Én is írtam hát egy imát nem csak Orbán Viktorért, hanem országunk összes vezetőjéért. Hiszek ugyanis az imádság erejében. Azt persze nem gondolom, hogy attól, hogy elég sokan elég sokszor imádkoznak akkor az Úr már csak beadja a derekát, de azt igen, hogy érdemes kérni és zörgetni, azért, hogy kapjunk és kapu nyittasson nekünk. Ez nem vicc, komolyan gondolom. Keresztény emberként ugyanis nem gondolom, hogy az imával kéne feltétlen viccelődni.

    Add Uram, hogy országunk vezetői megértsék és átéljék tanításodat!
    Add Uram, hogy országunk vezetői döntéseikben ne saját maguk és szűk környezetük, hanem az egész ország érdekeit helyezzék előre!
    Add Uram, hogy országunk vezetői ne itt a földön gyűjtsenek kincseket, hanem megéljék azt az örömöt amit az általad kínált, soha el nem vésző kincsek adhatnak!
    Add Uram, hogy országunk vezetői ne csak szavaikban hanem tetteikben is legyenek keresztények!
    Add Uram, hogy országunk vezetői számára a kereszténység ne valami reklámszöveg, hanem életforma legyen!
    Add Uram, hogy országunk vezetői ne a szegényeket, hanem a szegénységet üldözzék!
    Add Uram, hogy országunk vezetői az otthonukból elüldözött menekültekben ne a kihasználható politikai potenciált lássák, hanem meglássák bennük az embert, meglássák bennük a te képmásodat!
    Add Uram, hogy országunk vezetői meglássák és megérezzék az adakozás örömét.
    Add Uram, hogy országunk vezetői ne a gyűlöletet, ellenségeskedést, hanem a szeretetet, befogadást hirdessék!
    Ámen.


    És, hogy lesz-e ennek hatása? Azt nem tudom, nem én döntöm el :) De Szent Ágoston és Szent Pál példája is mutatja, hogy nem lehetetlen.

    Eddig tehát a poszt, a kommentelés nyitva, tessék, lehet jönni balliberálisozni!

Szólj hozzá!

Címkék: Orbán Viktor Ima

A bejegyzés trackback címe:

https://legyszabad.blog.hu/api/trackback/id/tr7311926615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása